PELUZA SEPCILE ROSII 

si

FC. Universitatea Cluj 1919

Va invita sa luati parte la un eveniment caritabil  inedit.

Despre Eveniment

Somelieri iscusiti va vor duce mai aproape de zonele de provenienta a zecilor de tipuri de vinuri romanesti, apreciate la nivel international, intr-o atmosfera linistita de sarbatoare unde arta si imaginile ce ne definesc nu vor lipsi. Iubitorii de cafea pot savura arome unice a cafelei de specialitate prajita local, iar gusturile fine pot fi alintate cu preparatele chef-ilor unor restaurantelor cu renume.

 
“Kindness is the language which the deaf can hear and the blind can see”

CARITATE

UN SIMPLU ZAMBET POATE INSEMNA O VIATA SALVATA

Una dintre activitatile noastre principale in Peluza Sepcile Rosii este desfasurarea, de evenimente caritabile cu scopul de a multumi ambele clase sociale. Saracia, o problema care atinge multe vieti, în special cele din zonele subdezvoltate ale judetului Cluj, ne-a facut sa cheltuim o mare parte din resursele noastre în abordarea acestei probleme. Vedeti cum puteti ajuta la randul vostru iar in cazul in care duceti lipsa de idei nu ezitati sa ne contactati.

Contacteaza-ne

DESPRE CAUZA

TRATEAZA-I PE ALTII ASA CUM AI VREA TU SA FI TRATAT!

Intr-o perioada caracterizata de spiritul echitatii, sarbatorile ar trebui sa fie pline de bucurie, speranta si comuniunie. Insa nu toti semenii nostri pot celebra Craciunul avand in casa un brad in jurul caruia sa se stranga, sa cante colinde si sa desfaca un cadou.

Pentru ei, Craciunul reprezintă o lupta continua pentru supravieţuire, o lupta dusa in intuneric, o lupta pentru a avea o paine pe masa. Puteti accesa siteul Asociatiei Dreptul La Viata pentru a afla mai multe detalii.

Confirma Prezenta

ISTORIC

ISTORIA NE ARATA SA NU TRAIM IN TRECUT CI SA-L INVATAM

In trecutul recent al Peluzei Sepcile Rosii evenimentele caritabile au inceput sa ia amploare fiind tot mai indraznete si bucurandu-se de succes ca urmare a atingerii scopului suprem, adica redarea unei raze de lumina si speranta persoanelor nevoiase. Acest eveniment a luat nastere in urma ideii unor membri ai Peluzei pasionati de Horeca si a luat amploare ca urmare a implicarii colective si a muncii in echipa, in familia „U”.

Contacteaza-ne
 
 
 

Confirma prezenta

Multumim pentru confirmarea dumoeavoastra si va asteptam cu drag.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
foto logo.jpg

Contacteaza-ne

Aleea Stadion Nr. 2, Cluj-Napoca Romania 400375

  • Facebook Social Icon

Mesajul tau a fost trimis cu succes. Vom reveni in scurt timp la dumneavoastra.