Expoziție ”U” 99


Slavă ție, studenție...

...ne-ai oferit cele mai frumoase clipe din viață și ne-ai completat, făcând parte din acest tot: U Cluj suntem noi!

În pragul a 99 de ani de viață, vă invităm să luați parte la o expoziție menită să vă trezească amintiri legate de istoria Universității și a Peluzei. O expoziție cu tricouri de joc, fulare, bilete de meci, steaguri, insigne, fanioane, documente sau orice reprezintă o bucată din bogatul nostru trecut.

Cum puteți lua parte activ la acest eveniment:

Dacă dețineți obiecte pe care doriți să le expuneți pentru ca și alți U-iști să se bucure de ele în cadrul acestui eveniment, vă rugăm să ne contactați printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook.

Programul:

Intrarea:

Intrarea se va face pe baza unei donații de 10 RON, în schimbul căreia Peluza v-a pregătit un „Carnet de Student” cu cântecele mult îndrăgite. Intrarea este liberă pentru persoanele sub 14 ani. Locația: BT Arena (Sala Polivalentă) Etaj 1

Detalii pe pagina evenimentului FB:

Eveniment ”U” 99

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ În cadrul aceluiași eveniment veți putea achiziționa diferite materiale promoționale ale clubului sau peluzei. Sentimentele trezite constant de potcoava cea mare și neagră, sinestezia dată de cântecele împletite în alb și negru, tot ce ține de acest simbol și tot ce ține de ”U” ne obligă să transmitem mai departe această trăire către generațiile viitoare de suporteri, jucători sau simpli trecători. Ne mândrim permanent cu ceea ce a reprezentat și reprezintă acest club, cu principiile pe care s-a clădit și care l-au făcut în timp, simbol! Haide ”U”! Tempo ”U”!

#FCU #PeluzaSepcileRosii #universitatea #UCluj #ClujNapoca #Romania #Ardeal