Ce frumos a fost în Liga a III-a!


Deplasări la poalele Munților Făgăraș, la Alba Iulia, loc ce ne-a fost gazdă bună pentru o scurtă perioadă de timp, până în Maramureș, la Tășnad.

Dar cu adevărat frumos este că U nu înseamnă fotbal, are cu totul altă valoare, o stare de spirit, o idee, un stil de viață. O stare de spirit ce coincide cu prieteniile formate datorită lui U.

Un sandwich împărțit cu prietenul de lângă, o bere rece băută pe autocar și steagul fluturat timp de 90 de minute, sunt momente ce le petrecem alături de U și pentru U!

Parcursul echipei noastre a fost lin și calm ca Someșul într-o zi toridă de august, fără mari probleme de joc întâmpinate din partea adversarilor.

Liga a III-a pe plan „Ultra” a readus la viață UCG, a creat un mix ultra frumos, între vechii ultrași și cei noi. Ceea ce pentru unii este o povară, pentru noi este un simbol, astfel că susținerea simbolului Universității 1919 este prioritar oricăror acțiuni și este mai presus de orice orgoliu. Cu sufletul curat intrăm în liga a II-a, intrăm într-o etapă pe care mulți o așteptăm cu capul sus!

Liga a II a se arată dificilă din toate punctele de vedere, dar împreună, vom depăși orice obstacol indiferent de greutatea lui. Credința si încrederea sunt caracteristicile frumoase ale suflării Uiste.

După cum ar spune Balzac „fără unitate în acţiune nu există putere” trebuie să arătăm că peluza noastră va fi mereu alături de FC Universitatea Cluj. Programul socios nu este un simplu act de finanțare, ci un îndemn de a lua parte activ la construcția idealului regretatului Prof. Dr. Iuliu Hațieganu, acela de a fi un oraș Universitar unit sub un simbol suprem, cel al echilibrului!

Ultimii doi ani s-au dovedit pentru noi, suflarea U-istă, ca fiind anii renașterii pentru fiecare dintre noi în parte. Ne-am bucurat împreună prin fiecare sat, comună unde a evoluat Universtitatea, am văzut că ,,veșnicia s-a născut la sat” și știm că U este veșnic, iar un parcurs mai ideal nu putea exista.

Am pornit de jos și împreună am ajuns în Liga a-II-a, ce sperăm să fie doar o mică bornă în drumul nostru spre obiectiv.

Haide U! Tempo U! Siempre U!

#1919 #liga3 #PeluzaSepcileRosii #ClujNapoca #ultras