Nu contează liga, când iubești echipa


“Nu contează liga, când iubești echipa”, o deviză care definește suporterii Universității Cluj și dragostea curată care ne-a ținut aproape de echipă chiar și în cele mai grele momente.

În drumul spre promovare, echipa noastră urmează să înfrunte sâmbătă, 14 aprilie, Sănătatea Cluj, echipă care ne-a pus probleme în meciul direct din etapa a șaptea a Ligii a III-a, meci terminat 0-0.

Sâmbătă, e momentul să demonstrăm că la Cluj-Napoca, fotbalul se joacă pentru fani. E momentul să dăm o nouă palmă fotbalului modern, să arătăm, din nou, că pentru noi, ”Nu contează liga, când iubești echipa”. Dacă te-ai bucurat vreodată la un gol a lui ”U”, dacă ai strigat vreodată pentru ”U”, dacă ai simțit spiritul tinereții studențești pe stadion alături de ”U”, vino sâmbătă, să doborâm un record național: peste 10.000 de oameni la un meci în Liga a III-a. Ne vedem în tribune!

Haide ”U”!

Veți putea susține activitățile Peluzei Șepcile Roșii devenind membri susținători, detalii în curând pe site-ul nostru PeluzaSepcileRosii.ro și pe pagina de Facebook.

#PeluzaSepcileRosii #1919 #U #UCluj #liga3 #nuconteazaliga #candiubestiechipa