Noi murim, „U” niciodată!


Marți a fost o zi frumoasă pe Dr. Mircea Luca în care s-a auzit o singură voce puternică, cea a Peluzei Șepcilor Roșii reunită ca o familie.

Universitatea Cluj a întâlnit-o pe Unirea Tășnad, singura echipă care a învins-o într-un meci oficial în ultimele două sezoane. Revanșa a fost una deplină, echipa noastră reușind să marcheze 5 goluri, promovarea fiind tot mai aproape.

Partida a început cu afișarea coregrafiei aniversare a brigăzii STUDENTS, care a împlinit 6 ani de activitate și în tot acest timp a dat dovadă de susținere necondiționată a simbolului ”U”.

La m„U”lți ani STS!

Mesajul coregrafiei:

”Ca niște ostași în strajă, veghem asupra ta!

Colorăm câmpul de luptă, scriind istoria.”

Am avut parte de întoarcerea fraților noștri din UCG (Ultra Curva Groapa) acasă pe stadionul Dr. Mircea Luca (Cluj-Arena). În număr mare așa cum ne-au obișnuit, au dat dovadă de unitate având o prezență impecabilă!

Peluza Șepcile Roșii a afișat 4 mesaje simbolizând declarația existențială a galeriei, o declarație ce nu ține doar de spațiul stadionului, ci de tot ce înseamnă pentru fiecare dintre noi Universitatea.

Când totu-n jur îmi pare negru, doar tu poți să-mi aduci în viață alb.

Cât pot să cânt, să bat din palme, să flutur steagul de pe gard!

TRĂIM TINEREȘTE, IUBIM LIBERTATEA

TRĂIM STUDENȚEȘTE, IUBIM UNIVERSITATEA

„Vom pleca și noi cânva din viață și părinții sus ne-or întreba

Ce mai face casa lor cea dragă, cine are grijă azi de ea.”

„Casa părintească” de Grigore Vieru

1940 -Clujul e răpit, „U” se mută la Sibiu după „arbitraj”

2018 -Urmașii ocupanților de atunci atentează din nou la oras!

Studenția este sinonimă cu tinerețea. Libertatea este echivalentă tinereții. Noi cei care ne avem unii pe alții, în iubirea noastră comună pentru patrie, oraș și echipă, ne face să fim liberi.

NOI MURIM, „U” NICIODATĂ!

Veți putea susține activitățile Peluzei Șepcile Roșii devenind membri susținători, detalii în curând pe site-ul nostru PeluzaSepcileRosii.ro și pe pagina de Facebook.

#noi #murim #U #niciodata #PeluzaSepcileRosii #UCluj