Suporter pentru viață


FC Universitatea Cluj și Peluza Șepcile Roșii în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca relansează campanie de donare de sânge.

Campania "Suporter pentru Viață" are ca scop responsabilizarea clujenilor cu privire la donarea de sânge. Un număr constant de donatori va duce la creșterea rezervelor de sânge din Centrul de Transfuzie Sanguină.

Acțiunea se desfășoară pe tot parcursul returului și își propune atragerea unui număr cât mai mare de donatori. În sprijinul acestei campanii, FC Universitatea Cluj pune la dispoziția tuturor donatorilor câte un bilet pentru un meci al echipei de pe teren propriu.

Pentru a putea intra în posesia invitațiilor vă rugăm să trimiteți un mail cu adeverința de la Centrul de Transfuzie la adresa bilete@fcuniversitateacluj.ro înainte de ziua meciului la care alegeti sa participati. Acestea pot fi ridicate de la casele de bilete doar cu o zi înainte de meci între orele 14:00 și 18:00 pe baza unui act de identitate sau a dovezii.

Campania va avea loc la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca, de pe strada Nicolae Bălcescu nr.18, de Luni până Vineri între orele 7.30 - 13.00. Mai multe detalii, dar si ghidul donatorului le puteti vedea pe pagina campaniei.

Donează Sânge! Fii Suporter pentru Viață!

#topEvent